The Blog


A meglepetés vendég

Ez a kis bejegyzés igazából nem a Párról szól, nem az esküvőjükről, és még csak nem is ebben az 1 percben szereplő kis vendégről.
Még csak nem is arról van szó, hogy ez a kis percecske hogy van összerakva, vágva, színezve, stb.

Inkább azt szeretném egy kicsit megmutatni, hogy miért is érdemes az esküvőtökre szakembert választani, és nem egy rokont, barátot megkérni.

A mostani kis szösszenet, ezen a hétvégén történt, Berni és Balázs esküvőjén.
Egy esküvői filmnek nem csupán az a feladata, hogy felvegyünk mindent percről – percre, hogy dokumentáljunk, megmutassuk az összes vendéget, az ajándékokat, stb., hanem hogy a filmnek próbáljunk meg adni egy kis fűszert. Amitől egy picit más lesz mint a többieké. Ez nem csak attól lesz más, hogy mások az emberek, mások a helyszínek. Attól is más lesz, hogy mit látunk meg benne.

Berni és Balázs nagyon szerette volna, ha labrador kutyusuk is ott van az esküvőn. Berni mindig úgy képzelte, ha majd egyszer eljön a Nap, akkor kutyusuk hozza majd a gyűrűiket. Sajnos nem így lett, mert a kutyus öreg, s nem akarták kitenni a nagy melegnek.
Viszont az este folyamán volt ott egy hívatlan vendég…

Szeretnénk ha a filmjeink olyan pillanatokat is meg tudnának örökíteni, amiket Ti nem tudtok átélni. Azért mert az idegességtől nem látjátok, nem veszitek észre, vagy csak egész egyszerűen nem emlékeztek rá. S vannak pillanatok, amiket nem tudtok átélni, mert nem vagytok éppen jelen. De mégis úgy érezzük, hogy valamiért hozzátok tartozik. Szerintünk ez is egy olyan momentum volt…

Ez most nem egy Highlights vagy Trailer kisfilm, csupán egy kis érdekesség…