The Blog


Berni + Balázs – Highlights

Őszinte leszek. Az idei évben (bár még a szezon felélnél sem tartunk) az egyik legjobban várt esküvő volt Berni és Balázsé. Imponáló volt, hogy nem ajánlás alapján, hanem hosszú keresgélés során választottak bennünket. Remélem, hogy a bizalmuk nem volt hiába való…
Ritka párok közé tartoznak, kik nagyon alaposan és tudatosan készültek az esküvőjükre. Mi magunk is 3x találkoztunk a nagy nap elött.
Azt hiszem elmondható, hogy már az első találkozáskor kialakult az a kölcsönös szimpátia, ami elengedhetetlen ehhez a fajta “munkához”. Igen, munkához, mert rengeteg “meló” van egy esküvőben. Mind a megszervezésében, lebonyolításában és annak megélésében is.
Berni és Balázs nagyon szép, kellemes napot varázsolt maguknak, és rokonaiknak, barátaiknak.
Természetesen mint minden esküvőn, így ezen is, sok mindent felülírt az idő, maga az esküvő napja. 🙂
De azt gondolom, hogy amit lehetett, azt megtették, megtettük, s kihoztuk azt, amit szerettünk volna.

Berniék egyik legnagyobb “félelme” a zene volt, így kérték, hogy ha lehet, akkor ők had válasszanak zenét. Természetesen. Zenéjüket sosem hallottam ezelött, de nagyon inspiráló volt számomra. Azt gondolom, hogy érdemes a filmet CSUTKA HANGERŐN megnézni!

Berni és Balázs, örülök, hogy osztozhattam életetek legboldogabb napjában, s bízom benne, hogy megszolgáltam bizalmatokat.

Talán nálatok is mondhatom, hogy immár Barátként kívánok Nektek nagyon sok boldogságot!

P.S.: VOLUME UP!