The Blog


Daniela + Roland

Danielával és Rolanddal töltöttünk el együtt eddig a legtöbb időt a párjaink közül, három napot, két külön szertartás és egy kreatív forgatás keretei között, és ez meg is látszik a végeredményen is. Az utolsó napon már jó barátokként köszöntöttük egymást, egy hullámhosszon voltunk, és nem kellett sokat magyarázkodni, hogy mit szeretnénk. Hálásak vagyunk, hogy végigkísérhettük őket ezen az úton, ami a házasságkötésükhöz vezetett, mert egészen különleges élményekben volt részünk, kezdve az elnöki lakosztályban zajló készülődéstől a ceremóniáig egy bécsi felhőkarcoló 21. emeletén. Ez a kedves, vicces pár pertuban van a szerencsével, mindhárom napon kitűnő idő volt (amit sokan nem mondhatnak idén, tekintve ezt az esős nyarat), mindezt még sikerült is megfejelni egy lélegzetelállító naplementével a kreatív forgatáson. Szerencsénk volt, mert a zene is nagyon hamar rájuk/ránk talált, így sikerült egy kicsit dinamikusabb, modernebb szerkesztésű kisfilmet csinálnunk nekik.

Hoch. Alles war “hoch” bei Daniela und Roland, die drei Tagen, die wir zusammen verbringen könnten, Sonnenuntergang, Creative-Shooting, die Locations, die Musik… Wir sind sehr dankbar, das wir den Möglichkeit hatten, einen Trauung in den 21. Stock drehen zu können, es ist wirklich einen einzigartigen Erlebnis.

Sie hatten Glück  mit dem Wetter auch – kein Regen in drei Tagen-  (was ein Wunder ist, mit diesem Sommer), immer viel Licht, Wärme, gute Laune, und alles war mit Liebe vorbereitet, auch den kleinsten Details.
Man spürt gleich, wie sehr sie einander lieben, und sie haben alles nötig, das es so bleibt!
Liebe Daniela, lieber Roland, ein hoch auf Euch!