Rólunk


Ezek vagyunk mi

Ismerj meg minket
avatar

Röviden rólunk

Mi azért vagyunk hogy egy napot- az esküvőtök napját – rögzítsünk, kiválasszuk a legszebb pillanatokat, átdolgozzuk egy olyan filmmé, amit bármikor szívesen elővesztek, és megnéztek újra és újra, ha úgy tetszik, százszor. Hogy megmutassunk Nektek olyan részleteket is, melyeket a nagy izgalomtól, boldogságtól észre se vettetek, elmeséljük a Ti történeteteket, nevetést, könnyeket, a szerelmeteket.

A mi történetünk tizenhét évvel ezelőtt kezdődött, hamvas érettségizőként, és azóta is tart, hisz azóta is fogjuk egymás kezét – immár két fiúcska, ici - pici kezei is csatlakoztak hozzánk – és úgy döntöttünk, hogy eme családi vállalkozás keretében még szorosabbra fűzzük a köteléket. Ha a magánéletben egy pillantásból, szóból is megértjük egymást, az akkor is jól jöhet, ha például éppen egy templomban, egy esketés alatt kell gyorsan döntéseket hozni.

Célunk, hogy minden egyes esküvői filmünk egyedi, szívhez szóló legyen, hogy érzelmeket, hangulatokat közöljünk, hogy megmutassuk a párok személyiségét, kapcsolatát, hogy végigkísérjük őket azon a bizonyos napon, amikor házastársakká válnak.

És a nap végére, Barátok leszünk.